Met meedoen aan de Lisse Loop ben je sportief bezig én je steunt het goede doel.
Met meedoen aan de Lisse Loop ben je sportief bezig én je steunt het goede doel.

Inschrijving vierde editie Lisse Loop voor Stichting Kasteelhoeve geopend

Activiteiten

SPONSORLOOP • De vierde Lisse Loop komt eraan! Zaterdag 10 maart kunnen kinderen, wandelaars en hardlopers bij Kasteel Keukenhof weer meedoen.

De Lisse Loop is een lokaal loopevenement waarvan de opbrengst bestemd is voor Stichting Kasteelhoeve. De Lisse Loop 2018 is voor kinderen, junioren en volwassenen, of je nu wandelt of hardloopt.

Afstanden
- Kinderloop 1 km;
- Wandelroutes van 5 en 7 km
- Hardlooproutes van 2,5 km, 5 en 7,5 km.
Er is ook de mogelijkheid om als bedrijfsteam mee te doen.

Op www.kasteelhoeve.info staat meer informatie en is het mogelijk om een voorinschrijving te doen. Stichting Kasteelhoeve faciliteert de dagbesteding voor (jonge) mensen met een verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, psychiatrische stoornissen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De deelnemers hebben het dagprogramma op Keukenhof bestaande uit werkzaamheden op Keukenhof, het onderhoud van de wandelpaden, zaagwerkzaamheden in het bos, de opbouw van de nieuwe kruiden- & moestuin en het kloven van openhaardhout. De stichting heeft geen winstoogmerk en wordt door vrijwilligers en sponsors gefaciliteerd. De daadwerkelijke zorg en begeleiding van de deelnemers voert 's Heeren Loo uit. Stichting Kasteelhoeve organiseert de Lisse Loop 2018 in samenwerking met atletiekvereniging De Spartaan en Keukenhof.

Uit de krant