Nieuw in het zomerprogramma van De Paraplu: bridgen op maandagmiddag.
Nieuw in het zomerprogramma van De Paraplu: bridgen op maandagmiddag. Foto: archief

Stichting De Paraplu houdt geen zomerreces

Activiteiten

Lisse • Ook deze zomer organiseert stichting De Paraplu een gevarieerd zomer-programma.

Door de inzet van enthousiaste vrijwilligers wordt in de maanden juni, juli en augustus een heerlijk zomerprogramma aangeboden. Weer of geen weer, senioren kunnen elkaar gezellig ontmoeten in De Beukenhof en op andere locaties. Er is een gevarieerd aanbod van activiteiten die men wekelijks kan beoefenen, zoals klaverjassen, rummikub, koersballen, handwerken, sjoelen, wandelen en biljarten. Nieuw dit jaar is het bridgen op de maandagmiddag, mogelijk gemaakt door de medewerking van de Bridge Club Lisse.

Er zijn ook eenmalige activiteiten, waaronder een workshop lachen, een wandeltocht, een bezoek aan de Meerlanden, een workshop 'schelpen in 't groen', een high tea met muziek, muzikale zondagen, bloemschikken, diverse creatieve workshops en een optreden van groep 8 van de Josephschool.

De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Op Facebook en de website www.deparaplu-lisse.nl is informatie over het zomerprogramma te vinden. Voor meer informatie: Lia van der Westen, tel. 414927 of e-mail: liavdw@gmail.com of Lida Zoet, tel. 410331 (na 17.00 uur) of e-mail: lidazoet@hotmail.nl.

De organisatie van het Zomerprogramma is financieel mogelijk dankzij de donaties van de J.C. Ruigrok Stichting, de Meerlanden en de Rotary Hillegom/Lisse.

Uit de krant