Ze willen De Meerkoet in met een huiskamer! | Foto: Andrew Fallon
Ze willen De Meerkoet in met een huiskamer! | Foto: Andrew Fallon

Lisserbroek SamenMeer in actie voor huiskamer

Algemeen Kort nieuws

Lisserbroek n Lisserbroek SamenMeer is al enige tijd bezig om een huiskamer en buurtkeuken te realiseren in Dorpshuis de Meerkoet.

Daarvoor is veel geld nodig en deze hoopt de stichting mede via de landelijke actie van de ING binnen te halen. Ze roept iedereen op voor 31 januari via de stempagina www.helpnederlandvooruit.nl een stem uit te brengen op het plan van Lisserbroek SamenMeer. Hoe meer stemmen, hoe beter. Per e-mail adres kan 1x gestemd worden. Op de stempagina kunnen stemmers stichtingen zoeken op postcode, naam of door op een regio te klikken op de kaart van Nederland. Nederland is opgedeeld in 52 regio's. Per regio zijn er 5 stichtingen geselecteerd. Lisserbroek SamenMeer valt binnen de regio Hoofddorp.

Binnen Lisserbroek SamenMeer geven dorpsgenoten gestalte aan een vitaal en sociaal Lisserbroek. Een dorp waar het prettig opgroeien, wonen, werken, recreëren en oud worden is. Een dorp waar mensen zich met elkaar verbonden voelen en naar elkaar omzien, in goede én in minder goede tijden. Voor verdere informatie van Lisserbroek SamenMeer: raadpleeg de website www.lisserbroeksamenmeer.nl.


Uit de krant