Wethouder Nieuwenhuis kwam de leerlingen bedanken voor hun inzendingen.
Wethouder Nieuwenhuis kwam de leerlingen bedanken voor hun inzendingen. Foto: pr

Wethouder bedankt leerlingen Beekbrug

Onderwijs

Lisse - Wethouder Evert Jan Nieuwenhuis bracht donderdagochtend een bezoek aan groep 4 en 5 van basisschool de Beekbrug.

De leerlingen van deze groepen deden mee aan de wedstrijd voor de Toekomstvisie Lisse 2030 en leverden een dik pak tekeningen in. Nieuwenhuis bedankte de kinderen voor hun tekeningen en reikte persoonlijk de prijs uit die alle deelnemende scholen kregen: een boekenbon waarmee de klassenbibliotheek kan worden aangevuld. Bovendien kreeg ieder kind een presentje.

Pop-upstore
Nieuwenhuis nodigde de kinderen uit om vooral een keer een kijkje te komen nemen in de pop-upstore in het centrum van Lisse. In de voormalige dierenwinkel (Fladder In, Blokhuis 39) zien zij hun eigen tekeningen terug. Daarnaast kunnen zij ook de inzendingen van andere inwoners bewonderen en een wens voor Lisse in 2030 in de wensboom hangen. Bovendien kunnen ze hun stem uitbrengen voor een foto, gedicht of ontwerp dat de publieksprijs verdient. De pop-upstore is deze week nog open op vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en op de zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Hemelvaartsdag - donderdag 25 mei - is de pop-upstore gesloten.

Uit de krant