Heren 1 Hisalis rekent in tweede helft af met Spijkenisse: 4-2 winst | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Koen Wubbe scoort voor Hisalis. | Foto: pr
Koen Wubbe scoort voor Hisalis. | Foto: pr (Foto: pr)

Heren 1 Hisalis rekent in tweede helft af met Spijkenisse: 4-2 winst

HOCKEY • Spijkenisse had afgelopen november thuis nog met 5-2 van Hisalis gewonnen, maar dat was voordat het team uit Lisse bedacht had dat ze na de winterstop geen wedstrijd meer wilden verliezen. Dat werd gisteren op de eigen thuisbasis opnieuw waargemaakt. Het team is al acht wedstrijden ongeslagen.

Verslag door Caroline van den Bosch

De eerste fase hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Toen maakte Deniz de Jong de openingstreffer met een subtiele tip in. Na een snelle uitbraak van Spijkenisse werd het echter korte tijd later 1-1. En na een verdedigingsfout van Hisalis kwam de spits van de bezoekers helemaal alleen voor het doel van Pim Vreeken en kon eenvoudig intikken: 1-2.

Daarop besloot Hisalis meer druk te gaan zetten. Dit resulteerde in een scrimmage voor het doel van Pijnacker waarbij Dirk Jan Remmerswaal eerst twee verdedigers omspeelde en vervolgens met een harde backhandslag kon scoren, zodat de teams met 2-2 de rust in gingen.

Na rust kreeg Hisalis het spel nog meer in haar greep. Eerst was er een prachtige sleeppush van Koen Wubbe hoog in het net bij de strafcorner: 3-2. Sam van Tol maakte 10 minuten later met een subtiel haakje de 4-2, maar de scheidsrechter had zijn voorafgaande shoot gezien en zijn doelpunt werd afgekeurd.

Tegen het eind van de wedstrijd maakt Wubbe het af met een doelpunt.

Dames 1 Hisalis won thuis met 5-0 van Pijnacker D1.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>