Open dag bij de Puntenburg | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
De vierjarige Guus is sinds juni de nieuwe aanwinst bij de manege. | Foto: archief, tekst Arie in 't Veld
De vierjarige Guus is sinds juni de nieuwe aanwinst bij de manege. | Foto: archief, tekst Arie in 't Veld (Foto: pr)

Open dag bij de Puntenburg

LISSE ♦ Het jaar 2018 is bij Stichting Puntenburg niet zo goed begonnen. Men heeft toen de staldeuren een aantal maanden moeten sluiten in verband met de ziekte "droes" die bij de paarden heerste. Gelukkig is alles weer onder controle en konden de deuren weer open in april. Om dit met alle donateurs, vrijwilligers, kinderen, ouders en andere mensen te vieren, organiseren de Stichting op zaterdag 25 augustus a.s. een spetterend openingsfeest.

Jack de Vroomen van de Stichting Puntenburg zegt dat men in het bijzonder alle donateurs wil bedanken die financieel hebben bijgedragen zodat alle dierenartskosten betaald konden worden.

Kinderen met beperking zijn het middelpunt

"Alle donateurs die materialen geschonken hebben waardoor het vrijwilligerswerk makkelijk wordt gemaakt. Maar ook iedereen die op wat voor andere manier dan ook de Stichting gesteund heeft. Bij de bij Stichting Puntenburg worden kinderen met een beperking in het middelpunt gezet. Zij kunnen op de zondag morgen even hun "beperking" vergeten door op een warme paardenrug een ontspannend c.q. inspannend ritje te maken. Der Stichting wil dit graag voor meer kinderen mogelijk maken en ook daarvoor is deze open dag. Voor aanmelding van nieuwe kinderen zijn er op de open dag vrijwilligers aanwezig die geïnteresseerden goed te woord kunnen staan."

Extra handen voor vrijwilligerswerk

Om dit alles mogelijk te maken kan men op Puntenburg ook altijd extra handen voor vrijwilligerswerk gebruiken. Ook hiervoor is op de open dag iemand aanwezig die hierover meer kan vertellen. Op deze open dag is er een stormbaan van 13,5 meter, springkussen, mega voetbaltafel, voldoende eten en drinken en andere spullen. Het een en ander is ter beschikking gesteld door Have Fun events. Om 11.00 uur is de opening, daarna om 11.30 uur het pony stappen, om 12.00 uur vrij spelen; om 13.30 uur het paardrijden voor kinderen met een beperking; om 14.00 uur een lopend buffet voor de paarden; om 14.30 uur een spelletjes circuit en pony knuffelen en om 16.00 uur een Paardenshow door Aniek Peterse.


Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>