Schrijf in voor de jaarlijkse Bloemenmozaïekwedstrijd | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Inschrijven voor de wedstrijd kan nog tot 29 maart.
Inschrijven voor de wedstrijd kan nog tot 29 maart. (Foto: pr)

Schrijf in voor de jaarlijkse Bloemenmozaïekwedstrijd

De jaarlijkse Bloemenmozaïekwedstrijd vindt dit keer plaats op 20 april. Doe mee aan de leukste en meest kleurrijke wedstrijd, die inmiddels voor de 8e keer wordt  georganiseerd. De wedstrijd valt ook dit jaar weer samen met het Kindercorso.

De wedstrijd wordt één week na het Bloemencorso gehouden en valt dan in het Paasweekend en buiten de schoolvakantie. Hierdoor hoopt de organisatie dat scholen, sportverenigingen en buurten zich weer inschrijven. Een aantal inschrijvingen is al binnen, maar er is zeker nog ruimte voor meer deelnemers.

De flyer is verspreid met 6 voorbeelden van mozaïeken die vorig jaar zijn gemaakt. Hiermee wil de organisatie nieuwe deelnemers inspireren om met een groep vrienden of buurtgenoten aan de slag te gaan.

"We doen weer een beroep op uw creativiteit en enthousiasme en nodigen u graag uit om mee te doen aan deze mooie traditie, waardoor Lisse weer kleurrijk op de kaart wordt gezet. Ervaar zelf hoe bijzonder deze activiteit is en schrijf u snel in."

De speciaal gemaakte routebeschrijving om langs alle inzendingen te gaan, wordt natuurlijk ook weer gemaakt. Aan deze fietsroute is ook weer de kunstroute verbonden. Allerlei kunstenaars in Lisse stellen hun ateliers open voor publiek. Gezien het succes van voorgaande jaren zullen vele streekgenoten, met of zonder fiets, weer gaan genieten van de mozaïeken, straatversieringen en kunst.

Deelnemers kunnen zich voor 29 maart inschrijven via de website: www.bloemenmozaieklisse.nl, of via het secretariaat; mw. Y van Leeuwen, De Madelief 104, 2161 EX Lisse. Alle informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website.

Kunstenaars, die hun atelier willen openstellen dat weekend kunnen zich voor de kunstroute ook opgeven via onze website of direct mailen naar dhr. Rob Beelen: info@grachthuisje.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>