Voortaan kunnen ook peuters terecht bij JTS Flores.
Voortaan kunnen ook peuters terecht bij JTS Flores. Foto: pr

Jeugdtheaterschool Flores biedt voortaan ook peutertheaterles

Cultuur

Peuters die houden van zingen, dansen en spelen op muziek kunnen nu ook terecht bij Jeugdtheaterschool Flores. Op zondag 6 oktober om 10.00 uur is de eerste les Peutertheater voor kinderen van 2 tot en met 3 jaar.

De lessen vinden plaats in Floralis, Floralisplein 69 in Lisse. De peuters krijgen samen les met een ouder of grootouder. Samen ga je veel bewegen, zingen, dansen en spelen op muziek. Spelenderwijs leren de kinderen de beginselen van het theater. Waar Jeugdtheaterschool Flores vooral aandacht aan besteed, is het contact tussen (groot)ouder en kind. Met z'n allen gaan we op reis in onze fantasie en dat laten we zien in een open les aan het einde van de lessenreeks. Iedere zondag van 10.00-10.45 uur.

Kindercursussen
Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is er de Speelleerklas en 7 t/m 9-jarigen kunnen deelnemen aan de Basisklas. De cursus Jeugdproductie is er voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar die graag willen acteren in een theatervoorstelling. Deze groep maakt samen met een regisseur een eigen voorstelling die in april 2020 te zien is in de theaterzaal van Floralis.
 

Professionele docenten
De cursussen worden gegeven door gediplomeerde docenten die opgeleid en werkzaam zijn in de podiumkunsten. Naast de vaste theater- en zangdocenten, krijgen de leerlingen van JTS Flores gedurende het seizoen ook les van verschillende, bijzondere gastdocenten. Wil jij ook acteren en zingen? De nieuwe cursussen van Jeugdtheaterschool Flores gaan van start op donderdag 3 en zondag 6 oktober. Kijk op www.jtsflores.nl voor meer informatie.

Uit de krant