Logo lissernieuws.nl

Bijwerken van gegevens voor nieuwe informatiegids Lisse 2020

Voorkant van de huidige informatiegids Lisse, die momenteel vernieuwd wordt.
Voorkant van de huidige informatiegids Lisse, die momenteel vernieuwd wordt. (Foto: website Akse Media)

Uitgeverij Akse Media te Den Helder is gestart met de voorbereidingen van de nieuwe informatiegids Lisse 2020. Ook dit jaar is de gids weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente. Zowel in de papieren versie als in onze digitale gids kun je informatie vinden over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven.

Naast de digitale informatiegids http://lisse.smartmap.nl kan men gebruikmaken van de Gemeentegids App. Informatie over hoe deze gratis te downloaden is voor iOs en Android is eveneens te vinden via de link naar de digitale informatiegids.

Vanaf 18 november 2019 (week 47) worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Indien zij in de vorige editie een vermelding hebben, ontvangen zij van Akse Media een e-mail. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee zij de gegevens op elk gewenst moment kunnen wijzigen. Is er bij de uitgever geen mailadres bekend, dan wordt er komende weken telefonisch contact met de betreffende instellingen en verenigingen opgenomen. Wilt u zelf een wijziging doorgeven of staat de vereniging/organisatie nog niet in de gids? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van informatiegids Lisse) of bel (0223) 673 010.

Inmiddels is de afdeling Sales al begonnen met het benaderen van adverteerders, die de verschijning van de gids mede mogelijk maken. Bent u nog niet benaderd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de salesmanager via (0223) 673 021. Bent u benaderd en twijfelt u over de echtheid van uw gesprek, neemt u dan zeker contact met ons op. Wij kunnen indien nodig door middel van ons adressenbestand en sociale media andere organisaties binnen uw gemeente op de hoogte stellen.

Meer berichten