Webinar – Een lastige scheiding | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto:

Webinar – Een lastige scheiding

Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert 23 juni in samenwerking met Tischa Neve een webinar voor ouders van kinderen van 2 – 16 jaar, die te maken hebben met een lastige scheiding. Tischa geeft tips hoe je kinderen goed kan begeleiden tijdens en na de scheiding.

"Een scheiding heeft een hele grote impact op kinderen. Zeker als de scheiding niet makkelijk verloopt. Helaas komt het vaak voor dat scheidingen veel schade toebrengen aan kinderen.

Zit je midden in een pittige scheiding en wil jij zorgen dat jouw kinderen zo goed mogelijk door en uit jouw scheiding komen? Wil je niet blijven hangen in boosheid of verslagenheid maar er alles aan doen wat jij zelf kunt om er voor je kinderen te zijn?"

In dit webinar (een online lezing die je thuis vanachter je computer volgt) deelt kinderpsycholoog en opvoedkundige, maar ook ervaringsdeskundige Tischa Neve haar tips.

Dit webinar is dinsdag 23 juni duurt van 20.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl.

Er zijn een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk. Na het webinar is deze een maand terug te kijken.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>