Logo lissernieuws.nl
Dit jaar vindt de kortebaanwedstrijd plaats op renbaan Duindigt in plaats van op de gebruikelijke Heereweg. | Foto: pr
Dit jaar vindt de kortebaanwedstrijd plaats op renbaan Duindigt in plaats van op de gebruikelijke Heereweg. | Foto: pr (Foto: )
Feestweek

Dit staat er deze week nog op het feestweekprogramma

De feestweek in Lisse, georganiseerd door de HDV Lisse en Omstreken. is van start gegaan. Het is wel anders dan anders, maar er is genoeg te doen. Reis donderdag bijvoorbeeld af naar Renbaan Duindigt en volg daar de kortebaanwedstrijd live! Leden van de HDV Lisse en Omstreken hoeven zich niet aan te melden en hebben gratis toegang. Kom op tijd!

Het feestweekprogramma voor vandaag, morgen, woensdag en donderdag is als volgt: 

Belangrijk is wel: check vooral het online programmaboekje (hdv-lisse.nl) voor meer info. Sommige evenementen zijn namelijk van locatie veranderd, en bij andere evenementen zijn de regels aangepast (bijvoorbeeld is er geen publiek toegestaan etc.)
Lees je goed in voordat je op de bonnefooi ergens naartoe gaat!
De kortebaanwedstrijd is dit jaar bij Duindigt. Donderdag 24 september start de race om 13.30 uur. Leden van de harddraverijvereniging hebben gratis toegang, inclusief programma, op vertoon van de lidmaatschapskaart. Kinderen tot 16 jaar hebben ook gratis toegang. Niet leden betalen 4 euro inclusief programma. Niet-leden kunnen een kaart kopen via: feestweeklisse.nl.

Meer berichten