Bingo is onderdeel van het Avondje Thuis in Lisse
Bingo is onderdeel van het Avondje Thuis in Lisse Foto: pr

Avondje Thuis in Lisse begint paar uur vroeger

Activiteiten

De door de overheid ingestelde avondklok heeft voor iedereen gevolgen, ook voor het online-event ‘Avondje Thuis in Lisse’ dat op zaterdag 30 januari wordt gehouden. De organisatie heeft daarom besloten het event eerder te laten beginnen.

De start is om 17.00 uur in plaats van 19.30 uur. Het eindigt uiterlijk om 20.00 uur. De organisatie houdt rekening met het feit dat het event nu rond etenstijd plaatsvindt en last daarom een langere pauze in. Dit geeft deelnemers de gelegenheid om hapjes op tafel te zetten of een snelle maaltijd te bereiden.

Bingo, quiz en entertainment
De coronacrisis zette al vroeg een streep door het muziekfeest ‘Avondje Uit in Lisse’ dat normaal eind januari wordt georganiseerd door CV De Gaapstokken en FC Lisse. Om toch een leuk event te kunnen houden bedacht de organisatie een alternatief: ‘Avondje Thuis in Lisse’. Een online-event bestaande uit een grote bingo, een kennisquiz en entertainment waarbij deelnemers veilig vanuit huis kunnen meespelen. Nu de overheid de regelgeving rondom corona verder heeft aangescherpt, heeft de organisatie besloten om het event eerder te laten beginnen, namelijk om 17.00 uur. Vanaf 16.30 uur wordt de livestream gestart, zodat mensen thuis hun geluid en beeld kunnen testen. Om 17.00 uur start het echte spel. Tijdens de bingo zijn mooie prijzen te winnen van lokale Lissese ondernemers. Zo worden met het event ook bedrijven gesteund die de vereniging een warm hart toedragen maar door corona hard worden geraakt. Door het event eerder te laten beginnen wil de organisatie zich in blijven zetten voor een leuke thuisactiviteit, die veilig kan worden georganiseerd binnen de richtlijnen van het RIVM.
Mensen kunnen zich nog steeds aanmelden en deelname kost € 10,- per persoon. Inschrijven kan via www.gaapstokken.nl.

Uit de krant