Afbeelding
Foto: website nieuwbouw-lisse

Informatiebijeenkomst over woningbouw Vuursteeglaan Zuid Lisse

Algemeen Nieuwbouw

Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan en de gemeente Lisse hebben de afgelopen tijd samen hard gewerkt aan een eerste schetsontwerp voor woningbouw op een locatie aan de Vuursteeglaan Zuid te Lisse. Timpaan wil graag circa 83 nieuwbouwwoningen in diverse prijssegmenten bouwen op deze locatie. In het huidige plan is rekening gehouden met 25% sociale huurwoningen en 35% koopwoningen met een prijs die niet boven de Nationale Hypotheek Garantie grens uit zal komen. Hierover organiseren we een informatiebijeenkomst.

Wij gaan over deze plannen graag met inwoners in gesprek. We nodigen inwoners daarom van harte uit voor een bijeenkomst op woensdag 6 juli om 19.30 uur in het gemeentehuis van Lisse. Het adres is Heereweg 254 te Lisse. Tijdens deze bijeenkomst delen wij onze eerste ideeën voor de locatie. Inwoners kunnen vragen stellen en mogelijke verbeteringen aandragen. De avond begint met een gezamenlijk gedeelte, waaronder een presentatie door Timpaan. Daarna is er een interactief gedeelte waarin we samen met inwoners (in kleinere groepjes) doorpraten over de plannen.

Projectwebsite voor meer informatie
Voor mensen die niet aanwezig kunnen zijn op de avond, komt er een projectwebsite waar Timpaan meer informatie over het plan gaat plaatsen. Daar komt o.a. een video over het schetsontwerp online en kunnen inwoners ook suggesties aangeven. Ook staat er meer informatie over de vervolgprocedure. Inwoners die op de hoogte willen blijven van het plan, kunnen zich aanmelden via www.nieuwbouw-lisse.nl/project/13710/vuursteeglaan-lisse/

Uit de krant