De oud-collega's van Keukenhof hebben van deze plek veel herinneringen die ze graag tijdens de reünie weer delen met elkaar.
De oud-collega's van Keukenhof hebben van deze plek veel herinneringen die ze graag tijdens de reünie weer delen met elkaar. Foto: Pixabay

Reünie voor oud-collega’s Keukenhof

Algemeen

Na jaren met veel plezier met elkaar gewerkt te hebben, hebben enkele oud-collega’s van Keukenhof het idee opgevat aankomend najaar een reünie te houden op 15 oktober.

De ene collega gaat met de VUT en de andere krijgt een andere baan. Toch houdt een grote groep oud-collega’s van Keukenhof meerdere keren per jaar contact met elkaar. Zo organiseren de vutters vaak een uitje. Maar ook de marketingafdeling gaat elk jaar trouw met elkaar uiteten. Dan komen de mooiste herinneringen en anekdotes naar boven. Zo is het idee ontstaan om een reünie te organiseren. Eenieder die ooit bij Keukenhof heeft gewerkt (tot en met 31 dec. 2021 in dienst is geweest van het park) is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.
De reünie is op 15 oktober van 14.00-17.00 uur op Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout. Graag aanmelden voor 25 september door een mail te sturen aan: kkhreunie2022@gmail.com. De organisatie vraag een bijdrage van € 25 per persoon voor deze middag. Dit in verband met de locatiehuur, hapjes, drankjes en dergelijke. Na aanmelding ontvang je de informatie waar je de bijdrage naartoe over kan maken. Op naar een geweldige reünie!

Uit de krant