Logo lissernieuws.nl
De organisatie wil graag bekijken of het festival in een andere vorm dit jaar wellicht toch gehouden kan worden.
De organisatie wil graag bekijken of het festival in een andere vorm dit jaar wellicht toch gehouden kan worden. (Foto: pr)

Gezocht: ideeën om Gluren bij de Buren 2021 door te kunnen laten gaan

  Cultuur

Vijf jaar achtereen vond begin oktober in Lisse het Huiskamerfestival ‘Gluren bij de Buren’ plaats. Vorig jaar ging het evenement wegens corona niet door. Jammer voor alle bezoekers, maar vooral ook voor de artiesten die zo graag weer eens willen optreden. Daarom onderzoekt het team van Gluren bij de Buren of we het dit jaar op een of andere manier toch kunnen laten doorgaan. 

Misschien moeten we afwijken van de huiskamers als podium en voor een keer kiezen voor kleinschalige optredens buiten? Zo mogelijk in tuinen en anders in parken en op pleinen? En dan in verband met de weersverwachtingen niet in oktober, maar in september? Aansluiten bij de Harddraverijfeesten wellicht? 

Reacties welkom
Komende tijd ontvangen zoveel mogelijk oud-deelnemers een mail waarin hen wordt gevraagd welke mogelijkheden zij zien voor een aangepaste vorm van ‘Gluren bij de Buren’, zodat het evenement dit jaar toch kan plaatsvinden. Reacties, ideeën en tips zijn welkom via info@glurenbijdeburen-lisse.nl.

Meer berichten