Twee voorlichtingsbijeenkomsten over belastingen en toeslagen | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Senioren

Twee voorlichtingsbijeenkomsten over belastingen en toeslagen

  Financieel
Foto: pexels.com

Onder het motto 'Wij maken het nu nog gemakkelijker voor u' organiseren de lokale ouderenbonden KBO en PCOB twee voorlichtingsbijeenkomsten over de Inkomstenbelasting 2019 en toeslagen.

Deze bonden hebben gekwalificeerde hulpen bij belastingaangifte in hun gelederen. Twee van hen, Gerrit Harting en Ad van der Westen, zullen de bijeenkomsten leiden. Zij besteden aandacht aan de wijzigingen in de aangifte van de Inkomstenbelasting 2019, de belastbare inkomstenbronnen, het eigenwoningforfait en de aftrekbare hypotheekrente en aan fiscaal aftrekbare giften en zorgkosten.

Ook geven zij info over de aanvraag van zorg- of huurtoeslag en over de gewijzigde regels rond de eigen bijdragen in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) en de Wet Langdurige Zorg (Wlz).

De gratis toegankelijke bijeenkomsten zijn op vrijdag 14 februari om 15.30 uur in De Beukenhof, Eikenlaan 2a en vrijdag 21 februari om 10.00 uur in 't KrantCafé in 't Poelhuys, Vivaldistraat 4.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>