Logo lissernieuws.nl
Collega's fietsen gezamenlijk een stukje op met hun directeur Geert Snoep.
Collega's fietsen gezamenlijk een stukje op met hun directeur Geert Snoep. (Foto: pr )

Geert Snoep neemt afscheid als directeur Driestar College Leiden

  Onderwijs

Het Driestar College Leiden heeft woensdag 14 juli afscheid genomen van de heer Geert Snoep. 42 jaar geleden startte Snoep als docent aan het Driestar College Gouda. Vele leerlingen heeft hij Duits, geschiedenis en maatschappijleer gegeven, voordat hij 22 jaar geleden de eerste directeur werd van de nieuwe vestiging in Leiden. 

Ondanks zijn leeftijd kwam hij elke ochtend heel vroeg op de racefiets vanuit Bodegraven naar school. Op zijn laatste werkdag hebben zijn collega’s hem verrast door vanaf verschillende plekken met hem mee te fietsen.
Bij de afscheidsreceptie zijn diverse stukjes gedaan, waaruit bleek dat directeur Snoep een gewaardeerde plek innam. Tevens is een heuse Geert Glossy aangeboden. Onder leiding van Snoep is het Driestar College Leiden gegroeid naar een aantal van 425 leerlingen, is er een gloednieuw schoolgebouw geopend en vanaf komende zomer start voor het eerst een havo bovenbouw.
Ook voor diverse inwoners van Lisse en omstreken is Snoep een bekend gezicht, doordat ze vroeger les van hem kregen of omdat ze momenteel op het Driestar College Leiden zitten.

Meer berichten