Digipanel 'Levendig Lisse' van start | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Je kunt in het digipanel online aangeven wat je van bepaalde dingen vindt.
Je kunt in het digipanel online aangeven wat je van bepaalde dingen vindt. (Foto: pixabay)

Digipanel 'Levendig Lisse' van start

  Politiek

De gemeente Lisse hecht veel waarde aan de mening van haar inwoners. Sinds kort kan dat op een nieuwe manier via het digipanel 'Levendig Lisse'.

Inwoners kunnen via het digipanel meedenken over onderwerpen die spelen binnen de gemeente. De onderwerpen zijn heel divers. Denk bijvoorbeeld aan vragen over speeltuinen in de wijk, het afvalbeleid of dienstverlening van de gemeente.

Hoe werkt het?
Inwoners kunnen zich aanmelden via de website www.levendiglisse.nl. Deelnemers krijgen een aantal keer per jaar een uitnodiging om online hun mening te geven en met de gemeente mee te denken. Meedoen kost weinig tijd, inwoners bepalen zelf waar en wanneer ze de vragenlijst invullen. De resultaten gebruikt de gemeente bij de ontwikkeling van beleid. Na afloop van ieder onderzoek worden de deelnemers geïnformeerd over de uitkomsten van het onderzoek.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>