Logo lissernieuws.nl
Wethouder Kees van der Zwet voert de kandidatenlijst van CDA Lisse aan voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.
Wethouder Kees van der Zwet voert de kandidatenlijst van CDA Lisse aan voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. (Foto: Sven van der Vlugt)

Kees van der Zwet gekozen als lijsttrekker CDA Lisse

  Politiek

De leden van het CDA Lisse hebben woensdag 7 juli Kees van der Zwet gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. 

Kees van der Zwet is ervaren, bevlogen en deskundig. Hij werkt vanuit vertrouwen en verbinding. “Iedere inwoner van Lisse doet ertoe. De gemeente is er voor haar inwoners en de mens staat daarbij centraal, ongeacht ras, afkomst, religie of wat dan ook”, aldus de nieuwe lijsttrekker.
De huidige wethouder wil de komende 4 jaar de financiën van de gemeente Lisse structureel verder op orde brengen. Ook staat de realisatie van nieuwbouw van De Beukenhof, in combinatie met appartementen voor ouderen, hoog op zijn agenda.

Kees van der Zwet: “Duurzaamheid moet niet alleen op het gebied van de energievoorziening, maar ook op het gebied van de klimaatadaptatie (droge voeten en voldoende water tijdens droogte), de groenvoorziening en de biodiversiteit, integraal deel van het gemeentelijk beleid uitmaken.”
In het najaar wordt de complete kandidatenlijst van het CDA Lisse, een lokale partij met een landelijk netwerk, gepresenteerd.

Meer berichten