Afbeelding
Foto: pr

Groot feest bij AV De Spartaan op zondag 29 april

Sport

SPORT • Het is bijna zover: de officiële en feestelijke opening (en reünie) van het vernieuwde clubgebouw van AV De Spartaan. Alle faciliteiten zijn in gebruik; de multifunctionele bewegingsruimte en de compleet verbouwde kantine en kleedkamers.

Op zondag 29 april nodigen we leden, oud-leden, omwonenden en geïnteresseerden uit om dit mooie resultaat te bekijken en met elkaar te vieren. De officiële en spectaculaire opening is tussen 16.15 – 17.00 uur. 

Programma
Vanaf 15.00 uur s iedereen van harte welkom. Er zijn foodtrucks waar lekker eten wordt verkocht en in de kantine en op het terrein worden drankjes verkocht. Hiervoor kun je muntjes kopen. Om 15.00 uur start direct de activiteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar: de Olypische jeugdspelen. Aanmelden kan via de website van De Spartaan, kies in het menu voor Activiteiten. Ook voor broertjes en zusjes. Anouk Kragtwijk zal om 16.15 uur een mooi optreden geven. Daarna is de officiële en spectaculaire opening. De Spartaan geeft aandacht aan de personen die op wat voor manier dan ook hebben bijgedragen aan de totstandkoming van het clubgebouw. Vanaf 17.00 uur start dj Ruben van Ruiten de muziek in de bewegingsruimte. Dit is voor alle leeftijden!

Voor de jeugd maar natuurlijk ook voor iedereen die zich jeugdig voelt kun je om 18.00 uur lasergamen! Ondertussen gaat het feest met de dj de reünie, de kantine en de foodtrucks gewoon door. Om 21.45 uur is de laatste ronde.

Duurzaamheid
De Spartaan heeft de vernieuwbouw aangegrepen om energiebesparende en duurzame materialen en oplossingen toe te passen. Op het dak zijn 60 zonnepanelen geplaatst, het hele gebouw is geïsoleerd door onder andere spouwmuren en geïsoleerde wanden en overal is dubbelglas geplaatst (in de bewegingsruimte zelfs zonwerend). Verder werken de douches op sensoren, evenals de verlichting in de toiletten waardoor licht niet onnodig blijft branden. Het hele gebouw is voorzien van energiezuinige led-verlichting.

Details
Openingsfeest en reünie AV De Spartaan
Datum: zondag 29 april
Tijd: 15.00 tot 22.00 uur
Locatie: Sportpark Ter Specke, Spekkelaan 8
Nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds via: avfeestcommissie@hotmail.com Vermeld daarbij met hoeveel personen je komt.

Afbeelding

Uit de krant