Logo lissernieuws.nl
Team, trainers en verzorgers op 1,5 meter. | Foto en tekst: Hubert Habers
Team, trainers en verzorgers op 1,5 meter. | Foto en tekst: Hubert Habers

FC Lisse klaar voor nieuw seizoen

  Sport

Het ziet er even anders dan anders uit, zo'n 1,5 meter elftalfoto, maar de mannen van Raymond Bronkhorst zijn klaar voor het nieuwe voetbalseizoen.

De elftalfoto van FC Lisse 1 heeft dit seizoen een bijzondere opmaak. De spelers en staf gingen, net als bij veel andere clubs, op een speciale ‘1,5 meter elftalfoto’. De foto verschijnt in Elf Magazine. Een regionale seizoensgids wordt dit seizoen niet uitgegeven, omdat de clubs de adverteerders op dit moment niet willen belasten. Zaterdag 5 september start voor FC Lisse de competitie met een uitwedstrijd bij Excelsior ‘31. Bij veel clubs in de Derde Divisie is alleen thuispubliek welkom en is het aantal toeschouwers gemaximaliseerd. In de voorbereiding oefende FC Lisse al met de registratie van toeschouwers en testte de club zowel met 250 als 500 toeschouwers om te kijken of de onderlinge afstand goed gewaarborgd kon worden. Alle maatregelen zijn genomen om een bezoek veilig te laten verlopen. Het is nu aan de mensen zelf om gehoor te geven aan de richtlijnen om zo een veilige seizoenstart mogelijk te maken. Zaterdag 12 september staat als eerste thuiswedstrijd de bollenderby tegen VVSB op het programma. FC Lisse wist zich 29 augustus te plaatsen voor de tweede voorronde van de KNVB-beker. Op Ter Specke werd Blauw’Geel’38 met 3-0 verslagen. In de volgende ronde speelt FC Lisse wederom thuis, vermoedelijk op dinsdag 6 oktober. Tegenstander is dan SteDoCo, dat net als FC Lisse uitkomt in de derde divisie zaterdag. Het elftal uit Hoornaar won met 10-0 van Den Hoorn.

Op de foto vlnr: Robin vd Zwet, Ayrton Dol, Erik Cummins, Jochem Lensen, Reggie Schaap en Tom Noordhoff. Vierde rij: Mitchel Bormann, Luca Tarani, Jeffrey Antonio Pérez Stoof, Tom Duindam, Maurice vd Neut, Justin van der Putten en Jordi Tiktak. Derde rij: Sjon Smith (materiaalman), Remi van Ekeris, Kevin vd Zwet, David Verweij, Jeffrey Klijbroek, Bas Gozeling, Lars vd Steen, Moubarak Adouch en Ron van den Berg (materiaalman). Tweede rij: Olaf den Hartigh (fysiotherapeut), Jaïro Schet, Jaap Zwetsloot, Toon Zwetsloot, Joshua Cooper en Philip Blauwhoff (verzorger). Onder: Dennis Iliohan (spitsentrainer), Richard van Heulen (assistent-trainer), Raymond Bronkhorst (trainer/coach), Frank Baak (teammanager) en Dennis van de Poll (keeperstrainer).

Meer berichten