FIT verslaat Dames 1 Hisalis thuis in de slotfase | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: Sam Hoekstra
Sport

FIT verslaat Dames 1 Hisalis thuis in de slotfase

  Verenigingen

Hisalis begon de thuiswedstrijd op 3 november goed: het was mooi hockeyweer en het team was gemotiveerd om de stijgende lijn van de laatste weken voort te zetten.

Door Gemma Wijling

Tegenstander FIT uit Amsterdam-Noord startte met volle druk, maar dat wist Hisalis vooralsnog goed te pareren. Toch wist FIT als eerste te scoren: 0-1. In het tweede kwart kreeg Hisalis een strafcorner mee. Tess van Bochove sloeg hard op doel, maar de keeper wist deze bal te stoppen. Benice Wielinga speelde de bal in de rebound echter snoeihard op de plank in de rechterhoek voor de gelijkmaker: 1-1.
Dit zorgde voor extra energie en Hisalis ging op jacht naar het volgende doelpunt. FIT wenste daar echter begrijpelijkerwijs niet aan mee te werken en maakte het Hisalis steeds moeilijker om de bal goed rond te blijven spelen.
Na rust scoorde Anne van Tol de 2-1 vanuit de strafcorner. Hisalis zette minder druk om de voorsprong vast te houden. Middenvelder Zoë Duivenvoorden kreeg haar duim tussen twee sticks en moest noodgedwongen een stapje terug doen. Fit maakte gebruik van dit gemis en scoorde de gelijkmaker. De bezoekers zetten Hisalis steeds meer onder druk en maakten ook de 2-3, zodat deze wedstrijd verloren ging voor de thuisploeg.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>