Logo lissernieuws.nl
Blije gezichten na het examen.
Blije gezichten na het examen. (Foto: pr)
Sport

Toch nog examen bij Judoschool Ukemi

  Verenigingen

Na een bewogen seizoen hebben alle judoka’s van Judoschool Ukemi toch nog een mooie afsluiting gehad door middel van een examen. Het was eerst onzeker of dat wel kon plaatsvinden, maar nadat werd besloten door te gaan, zijn alle judoka’s geslaagd en hebben een volgende slip of band behaald.

Tijdens de lockdown kon er helaas niet gejudood worden bij Judoschool Ukemi. De judoschool verzorgde voor alle leden een online-judoquiz en een thuistrainingsprogramma voor de wedstrijdjudoka’s.
Ook werden er voor alle leeftijden video's van de lessen opgenomen, zodat de kinderen thuis judo-oefeningen konden doen.
Na de versoepelingen in de maand mei, werd de judomat buiten geplaatst en konden de judoka’s eindelijk weer samen sporten!
In twee maanden hebben de kinderen naast school ook de judolessen weer opgepakt. Om het seizoen mooi af te sluiten werden de kinderen beloond met een examen. Met deze week de vriendjesdag staan de laatste lessen op het programma en gaat de judoschool twee weken dicht. Vanaf maandag 10 augustus worden alle lessen weer hervat.

Meer berichten