Logo lissernieuws.nl
<p>Rick van der Hulst.</p>

Rick van der Hulst.

(Foto: pr)

Rick van der Hulst drijvende kracht achter sportschool

  Zakelijk

Sportschool Fit&Shape/BariGym is gevestigd aan de Vennestraat 10. Medio 2020 is Rick van der Hulst, na het uittreden van zijn compagnon Janneke, als enige eigenaar de drijvende kracht achter deze gemoedelijke sportschool met een voor de Bollenstreek uniek concept.

Het gaat om ruim 700 vierkante meter up-to-date fitnessruimte in combinatie met groepslessen, personal training en een ruim aanbod vechtsportlessen. De moderne inrichting is voorzien van alle hedendaagse apparatuur zodat elk kaliber sporter naar hartenlust zijn of haar work-out kan uitvoeren. In de zalen op de eerste etage is er volop mogelijkheid tot het volgen van groepslessen en diverse vechtsporten, het rooster hiervoor vind je op de website www.fitenshape.nl.
“We willen dat iedereen zich hier welkom en gezien voelt, dat is de kracht van deze sportschool”, vertelt eigenaar Rick van der Hulst. “Wij werken met gecertificeerde medewerkers. Of je nog nooit in een sportschool bent geweest of al jaren ervaring hebt, jong bent of al iets meer levenservaring hebt, iedereen is welkom. Onze kracht ligt in de laagdrempeligheid en het creëren van een motivatieaspect voor eenieder die bij ons binnenkomt.”
Wil je vrijblijvend kennismaken met de mogelijkheden van onze sportschool? Wij bieden altijd 2 gratis proeflessen aan, zonder verdere verplichtingen. Kom gezellig langs om de sfeer te proeven, we zien je graag!

Meer berichten