Logo lissernieuws.nl
Een op de vier Nederlanders combineert werk met mantelzorg en soms wordt dat iemand te veel. In de workshop leer je hoe je de balans kunt vinden en van welke regelingen je gebruik kunt maken.
Een op de vier Nederlanders combineert werk met mantelzorg en soms wordt dat iemand te veel. In de workshop leer je hoe je de balans kunt vinden en van welke regelingen je gebruik kunt maken. (Foto: pr)

Onlineworkshop voor werkende mantelzorgers

  Zorg & Welzijn

WelzijnsKompas organiseert samen met de Stichting Werk&Mantelzorg een workshop voor werkende mantelzorgers op 2 en 9 juni. De workshop wordt online gegeven zodat men deze vanuit huis kan volgen. Uiteraard met de nodige instructies en uitleg.

Werk combineren met mantelzorg is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Gemiddeld 1 op de 4 werknemers combineert werk met mantelzorgtaken en dat aantal groeit. Maar hoe wordt dit op een gezonde manier gedaan? Hoe worden zorgtaken thuis gecombineerd met de verantwoordelijkheden op de werkvloer en hoe houdt men een gezonde balans? Van welke (wettelijke) regelingen en ondersteuning kan je eigenlijk gebruikmaken? Hoe ga je hierover in gesprek met je leidinggevende?
Over al deze onderwerpen gaat deze workshop. Er is kennisoverdracht, men krijgt handvatten aangereikt en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, vragen en tips.

Aanmelden
De workshop vindt plaats op dinsdag 2 en 9 juni van 19.30 tot 21.30 uur. Digitale inloop vanaf 19.00 uur, thuis vanachter de eigen computer of laptop. Er kunnen maximaal 15 mantelzorgers deelnemen. Aanmelden kan tot 26 mei. Neem hiervoor contact op met Marjon Wagemans van WelzijnsKompas Hillegom-Lisse, 0252 757100/ mantelzorg@welzijnskompas.nl.

Meer berichten