Creatief schrijven over voeding in de Bibliotheek in Lisse | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pixabay

Creatief schrijven over voeding in de Bibliotheek in Lisse

  Activiteiten

Op zondag 11 november van 13.30 tot 15.00 uur geeft Dorothée Albers een schrijfworkshop in de Bibliotheek in Lisse. Het thema van de schrijfworkshop is voeding, net zoals het thema van landelijke campagne Nederland Leest.

Het gaat over proeven, ruiken en tasten. Over geur, smaak en structuur. Over herinneringen die mogelijk met geuren verbonden zijn en hoe je dat allemaal op papier krijgt. Met iedereen die zich af vraagt hoe je zo over eten kan schrijven dat bij lezers het water in de mond loopt of dat ze beginnen te griezelen, deelt Dorothée Albers op haar tips. Meedoen is gratis, aanmelden vooraf is gewenst en kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Deze schrijfworkshop wordt georganiseerd tijdens het open podium in de Bibliotheek in Lisse. Deze is van oktober 2018 tot en met maart 2019 elke zondagmiddag open van 12.00 tot 16.00 uur. Bijna elke zondag wordt in de bibliotheek een lezing of activiteit georganiseerd. Meer informatie over de activiteiten op de 'Zondagen in Lisse' is te vinden via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>