Vlnr: Rik van Beek, Latoya van Brussel en Diana van Staden in de fonkelnieuwe behandelkamer.
Vlnr: Rik van Beek, Latoya van Brussel en Diana van Staden in de fonkelnieuwe behandelkamer. Foto: Frans van Steijn

'Tandprothetische praktijk Van Beek klaar voor toekomst'

Zakelijk

Lisse - De verbouwing van Tandprothetische praktijk Van Beek aan de Kanaalstraat is afgerond. De praktijk is klaar voor de toekomst en wil altijd haar cliënten het beste bieden op het gebied van het kunstgebit. Daarom ook is de praktijk uitgebreid met een zeer ervaren mondhygiëniste.

"Wij zijn bijzonder blij met het resultaat van de verbouwing", zegt Rik van Beek. De praktijk heeft nu drie prachtige behandelkamers voorzien van de modernste apparatuur om de cliënt de beste behandeling te geven. Het interieur en indeling zijn volgens de laatste richtlijnen op het gebied van infectiepreventie opgebouwd. "We hebben nu ook een aparte sterilisatieruimte. Als het om kwaliteit gaat, leggen we de lat graag een stukje hoger."

De uitbreiding van de praktijk met een mondhygiëniste is voor Van Beek een logische stap. "Wanneer het onderhoud van de nog eigen tanden of implantaten goed gebeurt, zal onze cliënt ook langer plezier hebben van het eigen gebit of de prothese. Maar mensen hebben af en toe extra hulp van een professional nodig om de basis perfect bij te houden. Wij zijn dan ook heel blij dat mondhygiënepraktijk Diana van Staden bij ons in het pand van start gaat. Ik ken haar al een aantal jaar, zij heeft onder tandartsen en cliënten een bijzonder goede naam opgebouwd." Om de mondhygiëniste te bezoeken is geen verwijzing nodig. Dit betekent dat iedereen er welkom is.

Het is een bijzonder jaar voor Tandprothetische praktijk Van Beek. Naast de prachtig uitgepakte verbouwing zijn ze voor het vierde jaar op rij winnaar van de bedrijvenaward en onlangs kregen ze te horen genomineerd te zijn voor de Sterkste Schakeltrofee voor de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnmond.

Contact
Tandprothetische praktijk HM van Beek, Kanaalstraat 187a, tel: 425850, weekenddienst kunstgebit 06 1 777 6 777, www.gebitskunst.nl
Mondhygiënepraktijk D. van Staden, Kanaalstraat 187a, tel: 764090, www.mondhygienistediana.nl

Uit de krant