Afbeelding
Foto: pr

Twirlteams Da Capo in de prijzen

Verenigingen

Lisse n De twirlteams en solisten van Da Capo Lisse hebben op 17 maart weer van zich laten horen tijdens regionale twirlwedstrijden in Alkmaar. De twirlsters gingen met twee eerste plaatsen en twee tweede plaatsen naar huis. Kelly Goedemans deed voor de eerste keer mee met haar nieuwe 2 baton show en daarbij heeft ze gelijk al haar eerste plaatsingspunten voor het NK binnen.

Afgelopen december werd tijdens het NK in Almere het seniorteam al Nederlands kampioen en het Large team (met nagenoeg alle leden) kon naar huis met een derde plaats.

Deze meiden zijn erg enthousiast en laten graag zien wat een geweldig leuke sport twirlen is. Op zondag 31 maart kan je tussen 14 en 16 uur kennismaken met twirlen, op deze datum is er namelijk een info- en funmiddag bij Da Capo. Tijdens die middag kan je workshops volgen en mag je dus zelf met een baton aan de slag. Hoe leuk is dat! Je kan kijken naar een of meerdere optredens van deze enthousiaste meiden en natuurlijk is er een stand waar je informatie kan krijgen.

Voor de ouders is er gratis koffie en thee en wat lekkers. Ook kunnen de kinderen nog knutselen en is er een muziekquiz. Deze middag wordt in samenwerking met Jong Da Capo georganiseerd en daarom kan je ook allerlei muziekinstrumenten uitproberen. Zou je het leuk vinden om ook bij deze gezellige groep twirlsters te horen en mee te doen met wedstrijden, kom dan op zondag 31 maart kijken en doe mee tussen 14.00 – 16.00 uur in 't Speelkwartier aan de Hannie Schaftlaan 1a in Lisse.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant