Er zijn veel cursussen te volgen bij de Volksuniversiteit, waaronder schilderen, fotograferen en het leren van een taal.
Er zijn veel cursussen te volgen bij de Volksuniversiteit, waaronder schilderen, fotograferen en het leren van een taal. Foto: Pixabay

Nu al inschrijven bij de VL voor seizoen 2022-2023

Activiteiten

De Volksuniversiteit Lisse aan de Vuursteeglaan 9 heeft het programma voor 2022-2023 nagenoeg rond. Het aanbod bestaat op dit moment al uit ruim 150 activiteiten, zoals cursussen, workshops en lezingen. 

Natuurlijk bevat het programma de succesvolle cursussen en workshops van de voorgaande jaren, zoals het taalonderwijs op diverse niveaus, creativiteit, hobby, bewegen, cultuur en veel meer. Daarnaast is de VL er opnieuw in geslaagd om een aantal nieuwe cursussen te introduceren. In het seizoen 2022-2023 staan onder andere een tekencursus voor kinderen en een cursus Spaans voor kinderen op het programma en voor volwassenen een leeskring Engelse literatuur.
Inschrijven voor een cursus of andere activiteit kan nu al, want het actuele aanbod staat op de website www.volksuniversiteit-lisse.nl. Vroegtijdig inschrijven betekent een grotere kans dat u zeker bent van een plekje bij de cursus van uw keuze.

Uit de krant