Samen bewegen en daarna lunchen voor mensen tussen 20 en 40 jaar die belemmeringen ervaren om mee te doen aan gewone sportactiviteiten.
Samen bewegen en daarna lunchen voor mensen tussen 20 en 40 jaar die belemmeringen ervaren om mee te doen aan gewone sportactiviteiten. Foto: Pexels.com

Doe mee met imPOSSIBLE – samen bewegen en lunchen

Algemeen

Natasja ontmoet graag andere mensen die in de Bollenstreek wonen en belemmeringen ervaren om mee te doen aan reguliere sportactiviteiten.

Zij klopte aan bij buurtsportcoach Dionne en samen organiseerden zij op 22 augustus en 13 september de eerste twee imPOSSIBLE activiteiten bij Atletiekvereniging De Spartaan in Lisse. Op 25 oktober en 29 november wordt imPOSSIBLE wederom georganiseerd. Maar er is toch genoeg te doen op het gebied van bewegen in Lisse? Dat is waar, maar wanneer je wat minder mobiel bent, vaak pijn ervaart of chronisch moe bent is het toch heel lastig om passend aanbod te vinden. Daarom is imPOSSIBLE een leuke activiteit voor mensen van 20 tot 40 jaar, waar gezelligheid en beweging centraal staan. Bouwie de Vries van BodyBouw geeft beweegles op maat. Er wordt rekening gehouden met wat de deelnemers aankunnen, we richten ons op wat wel mogelijk is. De bijeenkomsten worden afgesloten met een gezellige lunch. Is het (nog) te spannend voor jou om meteen mee te doen, kijk dan een keertje mee langs de zijlijn. Het gaat om lekker in beweging zijn en de gezelligheid! En meedoen aan de activiteit is gratis. Nieuwsgierig? Leuk! Aanmelden kan via een mailtje naar Dionne, d.scheepmaker@welzijnskompas.nl of bel 06-45331545.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant